L’Ajuntament de Figueres reparteix mascaretes infantils donades per l’ANC

0
1147

Les mascaretes són d’ús no sanitari i es disposa de tres talles diferents, depenent de l’edat de l’infant (de 2 a 4 anys, de 3 a 6 i de 6 a 12)


 

Voluntaris adherits a la xarxa del consistori de Figueres reparteixen avui dimarts, i demà dimecres, mascaretes al porxo de l’Ajuntament des de les 9 fins a les 12 del matí. Les mascaretes són d’ús no sanitari i es disposa de tres talles diferents, depenent de l’edat de l’infant (de 2 a 4 anys, de 3 a 6 i de 6 a 12). Estan fetes amb cotó i amb tractament hidròfug d’impermeabilització. Les mascaretes s’han de rentar amb aigua i sabó a 60 graus abans d’utilitzar-les i el procés s’ha de repetir després de cada ús.

Aquestes mascaretes provenen d’una donació de l’ANC, i des de l’Ajuntament es demana una recollida responsable i que només les recullin les famílies que no en tenen. Es recorda que les mascaretes són una protecció complementària i d’ús personal, i que cal mantenir totes les altres mesures de protecció per prevenir contagis, com ara el distanciament social i les mesures higièniques.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li