L’Ajuntament de Figueres anuncia que intensificarà la pressió contra l’incivisme

0
1332

El govern assegura que posarà ordre a la tramitació de les multes mentre la ciutat pateix els estralls de les infraccions


 

El nou equip de govern de Figueres va anunciar la setmana passada que vol «posar ordre» a l’incivisme que pateix la ciutat. Per això té previst intensificar les mesures de pressió contra totes les actuacions incíviques, posant un èmfasi especial a les que afecten l’espai públic. «Intensificarem la lluita contra l’incivisme per tal que els incívics sàpiguen que, a partir d’ara, qui malmeti l’espai públic tindrà una sanció, i que no dubtin que es cobrarà», assegura el regidor de Seguretat, Acció Cívica i Barris, Pere Casellas.

I és que a part de reforçar el control, també tenen previst agilitzar la tramitació i l’execució de les sancions. Asseguren que durant el 2018 es van imposar 142 multes, però que d’aquestes només se’n van executar 18; és a dir, el 12,5%. La resta, diuen, o bé estan pendents de tramitar (70) o bé ja han caducat (27). I això, per ells, ha contribuït a augmentar l’incivisme. «És inaudita aquesta deixadesa de l’anterior govern a l’hora de tramitar les sancions d’incivisme, quan tothom està d’acord que és un problema», rebla Casellas. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li