L’Agrupament Escolta i Guia Xots de Castelló d’Empúries crea dues gimcanes gratuïtes

0
1099

Aquestes activitats estan pensades per a tots els públics, i s’ofereixen de manera totalment gratuïta. Els mapes es poden consultar a la pàgina web www.estiucastello.cat/mapes


L’Agrupament Escolta i Guia Xots de Castelló d’Empúries ha creat dues gimcanes al municipi: una al centre històric i l’altra a la marina residencial. Els itineraris es poden fer de forma separada, i cadascun conté deu punts que indiquen una prova diferent. No hi ha un ordre específic per fer la gimcana, i això permet fer les proves amb l’ordre que es vulgui. Sí que es demana des de l’organització que, una vegada es trobi el cartell indicatiu de la prova, es llegeixi atentament l’explicació que l’acompanya per poder comprendre els objectius que es marquen. A més, els Xots animen els participants a compartir les fotografies a les xarxes socials.

Aquestes activitats estan pensades per a tots els públics, i s’ofereixen de manera totalment gratuïta. Els mapes es poden consultar a la pàgina web www.estiucastello.cat/mapes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li