L’Adepaf, també en cadira de rodes

0
1364

L’objectiu és tenir un equip a partir de la temporada vinent, tot i que per competir caldrà esperar, en principi 


Hi ha projectes que no s’aturen malgrat les circumstàncies excepcionals d’aquests dies. Un d’aquests, el que fa referència al futur equip de bàsquet en cadires de rodes nascut de la col·laboració entre el Club Bàsquet Adepaf i el grup Mifas, ja fa temps que s’està gestant, de fet. Tant és així que la iniciativa compta en aquests moments amb una bona estructura confirmada: vuit jugadors i jugadores, l’entrenador, que serà Agustí Puig, extècnic del desaparegut Mifas Esplais de Castelló, i el respectiu equip tècnic. «És un projecte que depèn de molts factors, necessita unes instal·lacions i uns materials que no es poden aconseguir d’un dia per l’altre», detalla el president de l’Adepaf, Oriol Rabert, qui també especifica quin ha de ser el calendari a seguir: «L’objectiu passa per començar oficialment a partir de setembre amb entrenaments i alguna trobada amb equips de nivell similar. A partir d’aquí, i valorant la disponibilitat de jugadors, pistes i cadires adaptades, si trobem alguna competició que s’adeqüi a nosaltres ho valorarem, però volem avançar sense pressa».

En aquest sentit, la gran prioritat del club, ara per ara, és disposar de cadires adaptades, un aspecte en el qual Mifas està treballant: en concret, l’entitat està adaptant les cadires que ja tenia, que són les que es van mullar a Fontajau arran del temporal Gloria. «I si algun dia tenim algun patrocinador, podrem aconseguir cadires més específiques per a cada cas», afegeix Rabert.

CERCLE TANCAT. El futur equip en cadira de rodes, que arribarà per ser una escoleta de l’actual equip del Mifas a Girona, que milita a Segona Divisió Nacional, esdevé una nova aportació del club empordanès per enfortir el seu vessant social, que ja compta amb el reeixit Campionat Escolar de Bàsquet Adepaf (CEBA), un equip de veterans i un conjunt mixt format per basquetbolistes amb diversitat funcional. «Aquesta –l’equip en cadira de rodes– és l’activitat social que ens faltava per tancar el cercle, és l’última pedra d’un club que té ganes de seguir creixent. Actualment, comptant tots els projectes, tenim uns 300 jugadors i jugadores, i esperem que les subvencions quadriennals de l’Ajuntament tinguin en compte tot això i es vegi incrementada en tots els aspectes. La nostra realitat ha canviat molt en quatre anys», conclou Rabert.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li