L’acusat de triple violació va deixar la víctima lligada

0
1427

L’agressor, de 39 anys i veí de Figueres, va retenir la noia i la va obligar a tenir relacions amb ell des de la mitjanit de dimecres fins a les deu del matí de dijous, moment en què la noia es va poder escapar de la barraca i va poder demanar ajuda a un veí de la localitat


L’home acusat de violar tres vegades en una mateixa nit una dona a Llers la va amenaçar amb una arma de foc i la va deixar lligada de mans i peus a dins de la barraca, després d’haver-la forçat durant deu hores. En concret, l’agressor, de 39 anys i veí de Figueres, va retenir la noia i la va obligar a tenir relacions amb ell des de la mitjanit de dimecres fins a les deu del matí de dijous, moment en què la noia es va poder escapar de la barraca i va poder demanar ajuda a un veí de la localitat.

RELAT. Ells dos es coneixien i van acabar en una barraca apartada després d’una festa. Aleshores, la víctima li va deixar clar a l’home que se’n volia anar a casa, però aquest s’hi va negar i la va retenir contra la seva voluntat. L’agressor va obligar la víctima a fer-li una fel·lació, malgrat que la noia es va negar a tenir relacions sexuals amb l’acusat. Aleshores va intentar penetrar-la, però la resistència de la dona va fer que no ho aconseguís. Davant d’aquesta situació, l’home va refregar-se amb la víctima i va obligar-la a masturbar-se repetidament. Després, amb ànim d’atemorir la jove, la va amenaçar amb una arma de foc, la va lligar de mans i peus i la va deixar a la barraca on l’havia violat. La noia va aconseguir escapar i un veí va trucar als Mossos. Paral·lelament, a la comissaria de Figueres es presentava poc abans de les onze del matí el presumpte agressor. L’home va explicar als policies que havia estat practicant sexe consentit amb una dona i va dir que ella va caure i es va fer mal. Davant de les evidències que es tractava del mateix cas, els Mossos el van detenir. El jutge d’instrucció n. 6 va decidir acordar la presó provisional, comunicada i sense fiança, com també reclamava la fiscalia. Segons el jutge, el relat de la víctima és «coherent i congruent» amb l’atestat dels Mossos. El detingut haurà de respondre per tres delictes de violació consumada, un intent de violació, un de lesions, un d’amenaces i un de detenció il·legal.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li