L’acusat admet haver estrangulat un home de 82 anys

0
662

El dia dels fets una veïna va trobar el cos sense vida de la víctima al costat d’un aparcament de Sant Pere Pescador i va avisar els serveis d’emergències


L’acusat d’estrangular un veí de Figueres de 82 anys en un aparcament de Sant Pere Pescador el 10 de juny del 2017 ha reconegut els fets al judici que va començar ahir dilluns a l’Audiència de Girona.

Davant dels membres del jurat popular, va respondre a les preguntes del fiscal i va assegurar que no recorda com ni per què el va asfixiar, però sí que va concretar que va fugir amb el cotxe de la víctima quan va ser “conscient” del que havia fet. El vehicle el va abandonar en una àrea de servei de França i el setembre del mateix any el van detenir a Itàlia. El fiscal sol·licita inicialment 29 anys de presó, l’acusació particular 30 i la defensa 7 i mig.

El dia dels fets una veïna va trobar el cos sense vida de la víctima al costat d’un aparcament i va avisar els serveis d’emergències. Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per esclarir les circumstàncies de la mort i identificar i detenir l’autor. Dues empremtes dactilars van portar els Mossos cap a l’acusat. Davant les sospites que el presumpte assassí hagués fugit del país, el Jutjat d’Instrucció 5 de Figueres va dictar una ordre europea de detenció i entrega, que va acabar donant fruits. El 19 de setembre del 2017 el van detenir a Itàlia i el van extradir al país.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li