“L’acció policial i propagandística no són el millor remei per a la situació al barri de Sant Joan”

0
717

El nou regidor d’ERC, Jordi Giró, es va quedar a un centenar de vots d’entrar a l’Ajuntament de Figueres. Els republicans només van obtenir tres edils i Giró anava de número quatre a la llista republicana per a les eleccions municipals. La marxa del cap de llista, Albert Testart, però, l’ha convertit en el tercer regidor del grup d’ERC

Amb quin esperit entra a l’Ajuntament i què vol aportar a la ciutat?
Entrem amb esperit de treballar per Figueres. Des de l’oposició farem ciutat en la mesura que nosaltres creiem que la tasca de l’oposició és important per controlar el govern i fer propostes. Un petit exemple d’això són les ordenances fiscals d’aquest any.

El Govern hi ha incorporat força al·legacions d’ERC en aquestes ordenances. Es nota que ha canviat el lideratge del grup?
El grup de treball que ha participat amb les ordenances és el mateix que va estar treballant per la campanya electoral. Per tant, haurien estat les mateixes al·legacions amb l’Albert Testart o sense l’Albert Testart. Seguirem la mateixa línia que portàvem fins ara. Defensarem el mateix programa i defensarem les mateixes idees. Segueix tot igual com estava.

Què en pensa de la renúncia de Francec Canet a ser Síndic de Greuges de Figueres després de ser elegit? ERC pensa en algun altre nom ara mateix?
Primer caldrà parlar amb la resta de grups municipals per veure quines línies o quins perfils consideren i que per fi tinguem una persona de consens i que no ens perdem en batalles partidistes que estan fent mal a la ciutat. Afegir que en Francesc Canet era una persona perfectament preparada i que va tenir un consens gairebé del 90% i que aquí hauria calgut una mica més d’alçada de mires d’alguns partits polítics que estan fent el seu càlcul a curt termini i no a favor de la ciutat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li