La zona esportiva de Roses tindrĂ  un circuit de BTT per a tots els nivells i edats

0
584

La instal·lació farà 1.200 m2 i s’ubicarà a l’aire lliure, entre l’Escola Vayreda i el Camp de Futbol La Vinyassa


La tasca de les associacions i clubs esportius de Roses continua fent xarxa i contribuint al dinamisme del municipi. En aquest sentit, la regidora d’Esports, Verònica Medina, destacava en el darrer ple municipal la contribució del Club Ciclista de Roses en l’impuls de la nova escola de ciclisme per a infants i joves «que està tenint molta bona acceptació». L’Ajuntament «vol continuar donant suport a iniciatives com aquesta» i per això el ple, celebrat el 29 de setembre, va aprovar definitivament el projecte per a la creació d’un circuit de bicicletes a l’aire lliure.

LA UBICACIÓ. La nova instal·lació se situarà en un terreny de titularitat municipal ubicat a la zona esportiva, a la ronda de Dalt, entre l’Escola Montserrat Vayreda i el Camp de Futbol Municipal La Vinyassa. Pel què fa a l’ús, permetrà la pràctica de la BTT, enfocada a una vessant lúdica i no competitiva, i estarà destinada a usuaris de totes les edats i nivells.

EL DISSENY. El nou circuit tindrà una superfície de 1.200 m2 i es planteja en un emplaçament sense grans desnivells i superfície horitzontal que es dotarà d’obstacles, corbes i pendents, i que comptarà amb un disseny amb àmplies dimensions per facilitar la llibertat de moviment. El recorregut incorporarà elements com ara dubbies, altiplans i peralts, així com troncs i pedres per crear els obstacles. Les zones es determinaran per diferents trams d’edat, modalitat i nivell tècnic, de manera que pugui ser utilitzat tant per un usuari experimentat com per un principiant perquè pugui evolucionar i progressar al següent nivell.

El projecte compta amb un pressupost de 47.696,68 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li