La víctima del pantà ja havia mort abans que la llancessin a l’aigua

0
1231

Les conclusions de l’autòpsia confirmen la hipòtesi inicial i decanten el cas cap a una investigació criminal.


 

L’autòpsia ha conclòs que l’home localitzat al pantà de Boadella va morir de manera violenta a conseqüència d’una pallissa. El cadàver tenia múltiples cops i contusions, sobretot a la zona del cap, alguns dels quals eren mortals. Els forenses també han descobert que la víctima, que tenia uns 50 anys, ja era morta quan la van llançar al pantà per desfer-se’n (perquè no li han trobat aigua als pulmons).

Les conclusions de l’autòpsia confirmen la hipòtesi inicial i decanten el cas cap a una investigació criminal. Uns pescadors van descobrir el cos de l’home, de qui se’n desconeix la identitat, dissabte al migdia. La víctima anava pràcticament nua de cintura en avall i li havien lligat dues pedres al cos amb una corda (una al cap i l’altra als peus).

La zona on va aparèixer el cos es troba relativament a prop de la presa. Es tracta d’una àrea de difícil accés, i s’hi pot arribar per una remota pista forestal. Hores després d’haver-se localitzat el cadàver, els Mossos d’Esquadra van mobilitzar un helicòpter per rastrejar la zona i buscar pistes. També es van comprovar denúncies de desaparició per poder identificar el cos.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li