La Unió traça el full de ruta

0
1297

Millorar la classificació del primer equip, especialment els resultats a Vilatenim; potenciar el futbol base i mantenir el rigor econòmic, pals de paller del club


 

La Unió viu temps de canvis. No només a la plantilla, on aquest estiu s’està gestant una transformació notable –només han renovat cinc jugadors de la plantilla de la temporada passada i s’han tancat nou fitxatges, una xifra que augmentarà durant les properes setmanes amb noves incorporacions–, sinó també en el seu vessant més estructural.

En aquest sentit, el gerent del club, Javi Salamero, va apuntar la setmana passada amb una trobada amb els mitjans que l’entitat, immersa en un curs de transició, té l’objectiu de resseguir tres grans eixos. El primer d’aquests és esportiu: «Volem millorar la classificació dels últims 5 cursos, i això passa per ser més efectius a Vilatenim i per practicar un futbol ofensiu, dinàmic i alegre que sedueixi els nostres aficionats». El segon pal de paller, per la seva banda, mira al planter: «Treballarem per tenir futbolistes de producció pròpia jugant al primer equip. Cal que hi hagi una estreta relació entre el primer equip i el juvenil, i això ja s’està demostrant amb jugadors com Medinilla i Carreras, que ja són jugadors de la primera plantilla a tots els efectes». Finalment, Salamero va recordar l’altra pota indispensable, molt recordada pel president Narcís Bardalet durant el seu mandat: «Mantenir l’equilibri entre el vessant econòmic i l’esportiu».

SECCIÓ FEMENINA. Enguany, l’estructura esportiva comptarà amb 28 equips, xifra en la qual s’hi han de tenir en compte els nous conjunts de l’estrenada secció femenina, amb un sènior que competirà a 2a Divisió. «El futbol femení cobrarà un paper notable, li volem donar un impuls». 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li