La Trobada d’Esquiadors de La Molina celebra una dècada amb uns 250 empresaris reunits

0
1157

Durant l’esdeveniment, que es va celebrar el passat 25 de febrer a l’estació gironina, el president de Ferrocarrils de la Generalitat, Ricard Font, va lliurar una placa al president de Federació d’Hostaleria de les Comarques Gironines, Antoni Escudero, pels 75 anys de l’estació


 

El passat dilluns, 25 de febrer, l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya, amb la col·laboració del de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, va celebrar la tradicional Trobada d’Esquiadors a La Molina, un esdeveniment que enguany ha adquirit una transcendència especial, ja que es tracta de la desena edició.

La trobada, per cortesia de Ferrocarrils de la Generalitat, continua oferint forfets per una jornada d’esquí a tots els associats de les onze associacions que formen la Federació.

ÈXIT PARTICIPATIU. L’acte d’enguany es va celebrar amb la presència de 250 empresaris del sector de l’hostaleria de totes les comarques de la província gironina: des d’hotelers i restauradors fins a empresaris de turisme rural, de càmpings o apartaments.

Com en les anteriors edicions, la jornada va començar amb un esmorzar a l’Autoservei Molina organitzat per l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya, un àpat que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alp, l’Ajuntament de Puigcerdà i les empreses Artesanies Carlit, Celler Eccocivi, Coca-Cola, Massegur i Molí de Ger.

A títol personal, van assistir a l’acte l’alcalde d’Alp, Ramon Moliner; l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñera; la regidora de Puigcerdà, Marta Rufiandis; el president de Ferrocarrils de la Generalitat, Ricard Font; el director de Turisme i Muntanya, Toni Sanmartí; el director de l’estació d’esquí de La Molina, Xavier Perpinyà; el president de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, Antoni Escudero; la presidenta i la vicepresidenta de l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya, Nativitat Bover i Isabel Castro; el president del Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar, Enric Dotras; la presidenta de la Unió d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, Bàrbara Hallé; el vicepresident de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, Jesús Pont, i el vicepresident de l’Associació d’Hotels i Càmpings de la Cerdanya i també regidor de l’Ajuntament d’Alp, Jaume Adserà.

Abans del repartiment de forfets, es va procedir a la signatura oficial de l’acord de col·laboració entre la Federació d’Hostaleria i Ferrocarrils de la Generalitat per part d’Antoni Escudero i Ricard Font. Aquest conveni es caracteritza per l’oferta de 2 x 1 en la compra de forfets de dilluns a dijous a les estacions d’esquí de La Molina, Vall de Núria, Espot i Port Ainé. A més, també inclou un descompte del 10% durant els caps de setmana sobre la tarifa dels forfets i per a les activitats que es fan en temporada de primavera, estiu i tardor.
Durant la seva intervenció, Escudero va agrair a tots els col·laboradors i organitzadors de l’acte la seva tasca a l’hora de celebrar la trobada, i també va remarcar l’empenta dels empresaris del ram de l’hostaleria a l’hora de dur a terme activitats que dinamitzen el territori.

Per la seva banda, Ricard Font va animar els empresaris a gaudir de l’acord de col·laboració per aquest 2019 i també de l’estació de La Molina, un indret que l’any passat va celebrar el seu 75è aniversari. En aquest sentit, i també durant la seva intervenció, Font va lliurar una placa de reconeixement dels 75 anys de l’estació a Antoni Escudero per agrair-li el seu suport al sector i territori.

Xavier Perpinyà, com a nou director de l’estació d’esquí de La Molina, va destacar que per ell era el seu primer any en aquest acte, i també va remarcar que estava molt satisfet per la gran assistència que hi havia. Finalment, Ramon Moliner i Albert Piñera van descriure la trobada com una acció positiva de treball comú entre el sector públic i privat i una forma de promoció potent.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li