‘La trista mort del Noi Ostra’

0
957

Els amants del cinema ràpidament sabran respondre aquesta pregunta de Trivial: qui hi ha darrere d’aquestes singulars i fantasioses pel·lícules: Eduardo manos tijeras, Malson abans de Nadal, Big Fish, Charlie i la fàbrica de xocolata, La núvia cadàver i Alícia al país de les meravelles? Per als menys cinèfils, el subtítol de dalt de tot ho haurà posat ben fàcil: el realitzador de cinema, il·lustrador i escriptor americà Tim Burton (Califòrnia, 1958).
A partir de dissabte vinent, el Museu del Joguet de Catalunya, amb la col·laboració d’Angle Editorial i l’associació Cineclub Diòptria, vol apropar-nos al món imaginatiu d’aquest singular artista surrealista i ho fa amb l’exposició La trista mort del Noi Ostra, basada en el llibre homònim escrit i il·lustrat per Burton.
La mostra consta d’una selecció de les il·lustracions i dels textos que hi ha a l’edició del llibre que ha fet Angle Editorial. I es podrà visitar del 24 de setembre a l’1 de novembre a la sala oberta d’exposicions temporals del museu.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li