La trajectòria del CAF, reconeguda

0
1023

La Federació Catalana d’Atletisme va reconèixer els 25 anys de trajectòria del club durant la passada Diada de l’Atletisme 


La passada Diada de l’Atletisme Català, que va tenir lloc dissabte passat, 10 de setembre, va ser especial pel Club Atletisme Figueres (CAF). L’entitat empordanesa va ser homenatjada per la Federació Catalana d’Atletisme pels seus 25 anys d’història, efemèride que va tenir lloc l’any passat (1996-2021). Aquesta fita ha estat ressaltada pel mateix club, que ha ideat un logotip especial per a commemorar-ho.

«25 anys per a un club no és tant temps, en el sentit que ha estat dur i difícil establir una estructura o infraestructura que traspassi el temps. Han estat 25 anys intensos, d’aprenentatge, i hem assentat les bases del que hem de fer i hem de ser. Sembla que ara podem avançar i evolucionar, el temps ho dirà: a partir d’ara és quan el club pot créixer molt o no fer-ho», valora l’exatleta Toni Roca, soci honorífic del club i un dels principals fundadors d’aquesta entitat esportiva.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li