La Toribi Duran de Castelló reobre el centre de dia, ara a l’edifici El Cau

0
685

La covid-19 va obligar a interrompre el servei, que ara s’ofereix a l’equipament de davant de la residència


La residència Toribi Duran de Castelló d’Empúries ha tornat a posar en marxa el centre de dia després de l’aturada provocada per la pandèmia, i ho ha fet en una nova ubicació: l’edifici El Cau. El nou servei, gestionat per la Fundació Privada Hospital de Santa Llúcia, està situat a davant la residència i té capacitat per acollir 20 persones. Tot i així, s’està posant en marxa de manera progressiva i han començat amb 10 usuaris, que aniran augmentant els propers dies (les persones interessades poden demanar informació a la mateixa residència). L’horari és de dilluns a divendres, de nou del matí a sis de la tarda, i inclou el servei de transport adaptat a domicili a tota la comarca.

En aquests moments, l’edifici disposa d’una sala polivalent (on es porten a terme activitats), una zona de menjador, una sala de fisioteràpia, la cuina i un espai amb una barra amb pica i rentaplats on els mateixos usuaris poden servir-se un refresc, rentar plats i desenvolupar activitats quotidianes que els ajuden a no perdre hàbits.

El nou centre de dia és un servei que es portava a terme dins de la mateixa residència Toribi Duran però que es va veure interromput a causa de la covid-19. Davant d’aquesta mancança, el mes d’agost passat l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, la Fundació Santa Llúcia i els propietaris d’El Cau van arribar a un acord a tres bandes que ha permès tornar a instaurar el servei.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li