La tecnologia figuerenca arriba al MWC

0
1561

La companyia AlterEgo Web participarà en el gran Congrés de Barcelona, que se celebrarà del 25 al 28 de febrer


 

L’empresa tecnològica AlterEgo Web, de Figueres, participarà en la pròxima edició del Mobile World Congress (MWC), que tindrà lloc del 25 al 28 de febrer amb activitats i esdeveniments repartits entre la Fira Gran Via, la Fira Montjuïc i La Farga l’Hospitalet. En total, s’estima que l’edició d’enguany atregui més de 107.000 professionals de més de 200 països i territoris diferents.

AlterEgo Web serà l’única empresa de la comarca amb presència al MWC19 Barcelona –n’hi haurà 3 de la província–, organitzat per la GSMA, l’associació d’operadors de mòbils i companyies que donen suport a l’estandardització, el desplegament i la promoció del sistema de telefonia mòbil GSM. En concret, l’empresa alt-empordanesa ha estat una de les companyies tecnològiques seleccionades per la Generalitat per ser presents a la zona Congress Square, on ocuparà l’estand número 1. «És la nostra primera participació i per a nosaltres representa un salt endavant: per un costat tenim tota la repercussió que implica ser a l’estand d’Acció amb la marca del MWC i, per l’altre, també suposa l’obertura a un mercat internacional i de grans empreses», explica el director d’AlterEgo Web, Albert Alemany.

L’empresa figuerenca aprofitarà la seva assistència per presentar les seves últimes novetats, com ara el Fènix 4.9, una nova versió del seu propi gestor de continguts integrat amb algoritmes d’intel·ligència artificial. El MWC també servirà, a més, per projectar alguns dels seus productes més representatius, com ara WebdeRenting o Openshopen, la plataforma Sass de comerç electrònic.

En aquesta ediciĂł la Generalitat disposarĂ  de tres espais dins de la fira destinats a les empreses catalanes expositores: el citat Congress Square, la Digital Planet i el Hall 8.0, on hi haurĂ  les companyies de drons.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li