La tasca d’Empordà Turisme, reconeguda

0
794

L’associació va rebre el Reconeixement Banc Sabadell, en reconeixement a l’associacionisme i la important tasca de les organitzacions en la seva contribució per superar la crisi derivada de la pandèmia de la covid-19


 

Empordà Turisme va rebre un dels guardons d’enguany de la patronal de la petita i mitjana empresa catalana (Pimec), que es van lliurar la setmana passada al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). En concret, l’associació va rebre el Reconeixement Banc Sabadell, en reconeixement a l’associacionisme i la important tasca de les organitzacions en la seva contribució per superar la crisi derivada de la pandèmia de la covid-19. El premi el va recollir el president d’Empordà Turisme, Esteve Guerra.

L’associació empordanesa és un col·lectiu d’empreses i entitats públiques locals que té un objectiu concís: treballar conjuntament per enfortir el sector turístic empordanès amb una proposta basada en la qualitat, la sostenibilitat i les necessitats de les persones que visiten el territori.

L’acte de la setmana passada al MNAC va comptar amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la vicepresidenta primera del Govern, Nadia Calviño, entre altres personalitats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li