La solidaritat de Maverick Viñales amb un jove de Roses

0
1832

El pilot empordanès de MotoGP costeja les despeses d’una pròtesi electrònica per a Óscar Fernández, un jove de 23 anys, que pateix càncer


 

Un gest generós. El pilot de Yamaha MotoGP del Mundial de motociclisme, Maverick Viñales (Figueres, 1995) ha mostrat el seu vessant més solidari ajudant el jove de Roses, Óscar Fernández, afectat de càncer des de fa dos anys. Fernández, de 23 anys, ha perdut una cama a causa de la malaltia i va fer una crida, a través de les xarxes socials, per sufragar els costos d’una pròtesi electrònica.

La notícia va arribar al pilot alt-empordanès, que coneix Óscar Fernández per ser del mateix poble i d’edats similars, i ha finançat els 81.000 euros que costa la cama ortopèdica. Per la seva banda, Fernández ha volgut agrair a l’esportista el seu suport amb missatges i vídeos a les xarxes: «Estic molt feliç. La veritat, no m’ho esperava. Maverick Viñales ha tingut un gran cor». El pilot ha visitat, el passat cap de setmana, el jove a l’hospital. Ha penjat una fotografia a l’Instagram amb un breu text: «Nosaltres som uns lluitadors».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li