La seu de Protecció Civil a l’Escala es traslladarà a Ronda del Pedró

0
547

Actualment, aquest servei està ubicat en un dels locals de l’edifici de can Masset, un edifici que està previst que sigui enderrocat els propers anys per fer-hi un espai cultural


L’Escala ha iniciat els treballs per adequar un edifici municipal de la ronda del Pedró com a nova seu del servei de Protecció Civil. Actualment, aquest servei està ubicat en un dels locals de l’edifici de can Masset, un edifici que està previst que sigui enderrocat els propers anys per fer-hi un espai cultural. L’equipament hauria d’incloure la nova biblioteca municipal i un auditori.

D’altra banda, s’han completat les obres de construcció d’una vorera perimetral a la zona del parc del Camp dels Pilans. S’ha fet una vorera al voltant d’aquest espai, on hi ha el centre cívic i la pista de pump track, deixant només sense vorera el tram on hi ha una línia d’arbres de grans dimensions. Les obres han inclòs una nova rampa d’accés i també l’accessibilitat de les voreres dels carrers de l’entorn. Una altra actuació ha estat la del carrer Sàlvia.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li