La setena edició del Figueres es Mou inunda la ciutat de moviment

0
1059

El festival se celebrarà entre el 4 i l’11 d’octubre, amb quinze propostes artístiques arreu de la ciutat totalment gratuïtes


 

Catorze espectacles i una exposició fotogràfica. Aquesta és la xifra d’actes programats per la VII edició del Figueres es Mou, prevista del 4 a l’11 d’octubre a la capital de l’Alt Empordà. A més a més, tot i aplicar les mesures de seguretat necessàries, es podran dur a terme en diversos espais, com la plaça Josep Pla, l’Auditori Caputxins, l’Institut Ramon Muntaner, el Museu Empordà, el Parc de les Aigües, l’església de Sant Pere i La Cate.

Precisament aquest espai serà el que acollirà, el diumenge dia 4 a les 12 h, el primer acte de l’edició d’enguany, amb la inauguració de l’exposició «Remor de Petra Vlasman i Gràcia del Ruste».

DANSA. El mateix diumenge inaugural, la plaça Josep Pla acollirà, a partir de les 18 h, les actuacions de Colectivo Glovo, d’Osa+Mujika, LaSala i Joan Català. Els actes seguiran el divendres dia 9 a l’Auditori Caputxins amb Explica Dansa, a càrrec de Toni Jodar. A les 22 h, a La Cate es projectarà el film Solo nos queda bailar.

Dissabte els actes començaran al Museu de l’Empordà amb l’estrena de l’artista local Azucena Momo: «Dones ballen dones», a les 10 h. A la tarda, de nou a la plaça Josep Pla, actuacions de Magí Serra i Anamaria Klajnscek, LaSala, i Antes Collado. L’últim acte del dia serà a l’església de Sant Pere amb Mumusic Circus, a les 22 h.

L’últim dia de festival començarà a les 12 h al Parc de les Aigües amb La Buena Companyia. A les 18 h al claustre Ramon Muntaner actuaran Brodas Bros i Kukai Dantza. La clausura serà a la pista del mateix institut a les 19 h, amb de l’espectacle de gran format «La Partida». 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li