La setena edició de ‘Microaccions per amor’ es prepara per enamorar Figueres

0
753

Quatre obres de teatre es representaran dissabte simultàniament en una ruta escènica a través de quatre espais de la ciutat


Quatre obres de petit format en quatre espais singulars de Figueres. Aquesta és al proposta de Microaccions per amor, que es repetirà a la ciutat de Figueres per setè any. Una fòrmula que funciona i que tot i la irrupció de la pandèmia de l’any passat es va poder celebrar «amb espais més grans per poder mantenir les restriccions de distància vigents en aquells moment. Aquest any recuperem una mica el format d’abans» explica Rafa Úbeda, director d’Arts Escèniques de La Nau Oliva, l’entitat organitzadora del festival que compta amb la col·laboració de l’ajuntament de Figueres.

Cadascuna de les obres es representarà aquest dissabte en un espai diferent simultàniament, amb passes regulars cada 40 minuts, entre les 17 i les 21 h. Per tant, cada obra es repetirà 6 vegades a cada escenari amb l’objectiu que el públic pugui fer la ruta i gaudir de totes les obres.

ESPECTACLE DE FRANC. Les entrades als espectacles són gratuïtes, i es poden reservar a través de la pàgina web www.entradium.com. Des de l’organització demanen «responsabilitat», i que en cas de no poder assistir als espectacles, avisar per poder alliberar els seients. De moment l’aforament «estar al voltant del 85%, quan varem obrir l’accés es va assolir un 60% molt ràpid» explica Úbeda.

L’ESTIU. Aquesta bona resposta del públic demostra que les Microaccions per amor s’han consolidat com el festival escènic de petit format de Figueres. De fet, des de l’ajuntament ja han comunicat a la organització que «volen apostar per fer una edició a l’estiu, al mes de juliol o a mitjans de juny. La idea és fer el mateix format però a l’aire lliure, en espais exteriors. Ara passarem a tenir dues edicions, la de Nadal i una altra d’estiu» clou Úbeda. Tot i això estan centrats en la d’aquest dissabte :«esperem que tot vagi rodat».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li