La segona temporada del Cicle Empori ofereix quatre representacions teatrals

0
382

L’actor Roger Pera serà l’encarregat d’encetar el proper dissabte a les 20.30 h del vespre a la Sala Municipal de Castelló d’Empúries, la segona temporada de 2021 del cicle


L’actor Roger Pera serà l’encarregat d’encetar el proper dissabte a les 20.30 h del vespre a la Sala Municipal de Castelló d’Empúries, la segona temporada de 2021 del Cicle de Teatre Empori, amb la representació de Quina feinada!, ua hilarant obra adaptada de la versió americana Fully commited, on Pera interpreta un agent de serveis d’un modern i luxós restaurant de moda. Per ell passen totes les trucades, totes les reserves, tots els imprevistos i totes les històries al llarg d’una tarda calorosa d’estiu, i portaran a l’actor a adoptar el paper de més de 25 personatges.

Aquesta serà la primera de les quatre representacions que oferirà el Cicle de Teatre Empori abans d’acabar l’any. La programació inclou la representació de Fuita (octubre), Mamaaa!!! (novembre) i Microteatre (desembre). Les entrades es poden comprar a través de www.castelloempuriabrava.koobin.com.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li