La segona edició de Les Nits d’Acústica esgota entrades en vuit espectacles

0
462

Amb el lema ‘La cultura també cura’ el festival oferirà un format que garanteix la seva celebració i la seguretat del públic


 

Les Nits d’Acústica, la versió adaptada a la covid-19 del festival Acústica, celebrarà la seva segona edició el 26, 27 i 28 d’agost. Una celebració que arriba, un any més, amb un cartell d’autèntic luxe, amb grans noms del panorama musical actual com la cantant de trap argentina establerta a Barcelona Nathy Peluso, Manel, Rigoberta Bandini, Oques Grasses, Mishima, Zoo, Macaco o Els Pets. La programació també inclou apostes de l’escena emergent com Marcel i Júlia, Ginestà, els guanyadors del Sona9, Reïna, i l’artista empordanesa Joina. La vessant més familiar de l’Acústica, l’Acustiqueta, compta amb Xiula, un dels grups més en forma d’aquesta temporada, i amb un dels grups habituals al festival: l’Orquestra Di-versiones, que oferirà un doble passi.

Unes actuacions que oferiran com a mínim sis concerts simultanis entre les 18.00 i les 02.00 h de la matinada en quatre espais de la ciutat: la plaça Josep Pla, la plaça Catalunya, el Teatre Jardí i el Parc de les Aigües. Espais que amplien la seva capacitat al 70% i que preveu que puguin assistir al festival fins a 16.000 persones.

ÈXIT IMMEDIAT. Dimecres a les 20 h del vespre a la pàgina web del festival es van posar a disposició del públic l’adquisició de les localitats. En menys de dotze hores ja s’havien reservat més de 7.000 entrades, pràcticament el doble d’entrades que l’edició de l’any passat. Somboits, Oques Grasses, Xiula, Marcel i Júlia, Zoo, L’orquestra Di-versiones, Ginestà i Nathy Peluso, ja han exhaurit les localitats.

COMPROMÍS. Una de les novetats que ha portat aquesta edició el festival és la crida que es va fer des de l’organització als grups emergents de la ciutat de Figueres. De les més de vint propostes rebudes s’han seleccionat tres grups que també formen part del cartell d’aquest any, Somboits, Entresol2a i Guillola.

A més a més, també es repeteix per desè any la iniciativa solidària apadrinada pel Gran Jonquera Outlet&Shopping,el Got Solidari. Els beneficis que s’obtinguin en l’edició d’enguany es destinaran a l’entitat Càritas Alt Empordà Interior. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li