La Schubertíada tanca amb una ocupació del 83,5%

0
1582

Aquesta edició ha vingut marcada per la interpretació de la integral per a quartets de corda de Beethoven, en primícia mundial, a càrrec del Quartet Casals, en cinc concerts


 

La batuta de Pablo Larraz, a la direcció del Cor de Cambra Diputació de Girona i de Joan Seguí a l’orgue va clausurar diumenge una edició memorable de la Schubertíada de Vilabertran, gràcies al nivell d’excel·lència artística aconseguit, amb una ocupació del 83,5 per cent i un augment del 8 per cent en la venda d’entrades respecte a l’edició del 2016. Aquesta 25a edició de la Schubertíada de Vilabertran ha vingut marcada per la interpretació de la integral per a quartets de corda de Beethoven, en primícia mundial, a càrrec del Quartet Casals, en cinc concerts, tres dels quals van començar amb les entrades esgotades.

També n’ha destacat el debut del tenor Ilker Arcayürek en un concert inaugural carregat d’emocions per l’impacte de l’atemptat de Barcelona, i la presència de grans estrelles com Matthias Goerne, Sarah Connolly, Kate Royal i Christoph Prégardien que han demostrat, un cop més, que Vilabertran és un referent en el gènere del lied. A més, el festival ha tingut el luxe de comptar durant tres nits consecutives amb el pianista Malcolm Martineau. Aquesta ha estat també l’edició en què el festival ha organitzat per primera vegada concerts a l’Auditori dels Caputxins de Figueres i en què ha registrat un notable augment del públic internacional, amb un augment del 25% dels espectadors del sud de França.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li