La SchubertĂ­ada es consolida dins el circuit internacional

0
1321

Artistes de prestigi com la soprano nordamericana Joyce DiDonato, el barĂ­ton alemany Mathias Goerne, el tenor lĂ­ric Christop PrĂ©gardien o la soprano Christine Karg han aconseguit atreure un gran nombre de pĂșblic en les diverses actuacions que s’han celebrat a Figueres, CastellĂł d’EmpĂșries o Vilabertran


«GrĂ cies a un cartell d’artistes de primer nivell ens hem situat dins el circuit de festivals internacionals», afirma el coordinador de la SchubertĂ­ada de Vilabertran, VĂ­ctor Medem. Una excel·lent definiciĂł del balanç de la vint-i-setena ediciĂł d’un festival que ha registrat un ple absolut en vuit dels dinou concerts oferts entre el 17 i el 31 d’agost. Artistes de prestigi com la soprano nord americana Joyce DiDonato, el barĂ­ton alemany Mathias Goerne, el tenor lĂ­ric Christop PrĂ©gardien o la soprano Christine Karg han aconseguit atreure un gran nombre de pĂșblic en les diverses actuacions que s’han celebrat a Figueres, CastellĂł d’EmpĂșries, Vilabertran i a ValdegovĂ­a (Àlaba/PaĂ­s Basc). L’ediciĂł d’aquest any confirma el salt internacional de la ShubertĂ­ada: «hem constatat una consolidaciĂł internacional de festival tant de pĂșblic com de premsa», confirma Medem. Tot i aixĂČ, el festival ha continuat mantenint l’espai per donar a conĂšixer al pĂșblic nous talents com el pianista Eudald Buch. Com cada any, el concert de cloenda el va dur a terme el Quartet Casals, on va rebre el tĂ­tol de Membre d’Honor de l’AssociaciĂł Franz Schubert.

En un avançament del que podrem trobar en la propera edició, el festival ha confirmat el retorn de Matthias Goerne, Christine Karg i AndrÚ Schuen.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li