La Run Castell torna i obre el ventall

0
900

La prova organitzada pel Club Atletisme Figueres inclou enguany la Cursa Adaptada, amb col·laboració amb El Dofí


Després d’una absència obligada tenint en compte el context epidemiològic de la covid-19, el Club Atletisme Figueres (CAF) tornarà a organitzar enguany la Cursa del Castell de Sant Ferran, la Run Castell, que celebrarà la seva quinzena edició amb novetats.

En aquest sentit, en aquesta edició hi haurà una modalitat afegida, la Cursa Adaptada, amb la voluntat que la Cursa del Castell sigui un esdeveniment inclusiu que ofereixi cabuda per a tothom. Aquesta iniciativa es tirarà endavant amb la col·laboració entre el club esportiu i el Centre de Lleure El Dofí.

La proposta reforça l’essència d’una activitat que mira més enllà de l’esport, tal com es justifica l’ús dels beneficis assolits. Així, els ingressos obtinguts, més enllà de finançar el CAF, també serviran per donar suport a obres socials amb les quals el club ja hi ha està col·laborant a través d’entitats com el citat El Dofí, però també l’ONCE o Kasameu.

OBJECTIU. La cursa, que es farà el dia 1 de maig coincidint com sempre amb les Fires i Festes de la Santa Creu, té el propòsit d’arribar al mig miler de participants, una xifra que superaria així els 450 inscrits que es van congregar a la prova de l’any 2019, l’últim precedent.

La Run Castell es presenta amb dues modalitats, una cursa-caminada de 3,5 quilòmetres i una cursa de 10 quilòmetres. Totes dues transcorren per l’interior del Castell de Sant Ferran. A més, també hi ha distàncies específiques per als més menuts, en aquest cas unes proves amb recorreguts que oscil·len entre els 100 i els 400 metres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li