La recaptació del BufaLynch, de rècord

0
2407

Aquest 2019 s’han recaptat 8.363 euros, una xifra que sumada als altres dos imports de les edicions passades ja suposa un fons solidari de més de 19.000 euros 


La celebració del tercer Torneig de Futbol-7 BufaLynch, en homenatge a Iñaki Fernández, el Búfalo, va aconseguir recaptar fins a 8.363 euros. Una xifra de rècord, aquesta, que s’afegeix als 5.807 euros de la primera edició i als 4.910 de l’any passat. En total, més de 19.000 euros (19.080) destinats a diferents projectes de recerca de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona.

Enguany, els diners es destinaran cap a una línia de recerca relacionada amb el tractament de càncers associats a la Síndrome de Lynch. «El nostre estudi té com a objectiu desenvolupar una eina que es pugui utilitzar a través d’una anàlisi de sang que ens permeti predir millor si el tumor respondrà al tractament i detectar si es torna resistent», diu Joan Brunet, cap del Servei d’Oncologia Mèdica de l’ICO Girona.

LA 4A EDICIÓ JA TÉ DATA. D’altra banda, des de l’organització del torneig benèfic ja han donat a conèixer la data del 2020: el dissabte 13 de juny.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li