La Primera i Segona Catalana, en subgrups i fases

0
1181

Segons ha dictaminat la Federació Catalana de Futbol, a Primera hi haurà subgrups de 10 equips i a Segona, de 10 i 11 equips


La Federació Catalana de Futbol va aprovar la setmana passada els plans de competició de futbol i futbol sala per la temporada vinent. L’acord pactat dijous a Barcelona presenta, com a principal novetat, la creació de subgrups a Primera Catalana –on militen l’Escala i la Jonquera– i Segona Catalana –on l’Alt Empordà està representat per la Marca de l’Ham, el Llançà i l’Empuriabrava-Castelló–. L’objectiu és reduir el nombre de jornades després de l’ampliació de la xifra d’equips participants.

D’altra banda, aquestes dues categories, que s’iniciaran el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre si la situació sanitària ho permet, tindran dues fases diferenciades de competició: una primera de lliga regular, amb subgrups distribuïts per proximitat geogràfica, i una segona per l’ascens o bé per la permanència, amb sistema cremallera, en funció de la classificació obtinguda en la primera fase. En tots dos casos, els equips iniciaran la segona fase amb zero punts.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li