La Policia Local ja sanciona les infraccions a la Garriga

0
1230

En les darreres setmanes s’ha fet pedagogia perquè els vehicles no aparquin a les voreres o obstruint els carrils


L’Ajuntament de Roses ha informat que la Policia Local ja començarà a posar sancions a l’espai de la Garriga. Es denunciarà els infractors que deixin el vehicle aparcat a les voreres o obstruint els carrils de la circulació. Aquesta era una pràctica massa habitual que el govern rosinc vol erradicar.

El regidor de Seguretat, Joan Plana, explicava a través de les xarxes socials que «la Policia Local ha dut a terme una campanya d’avisos a la ciutadania per tal d’acabar amb el costum que durant anys ha fet que l’aparcament sobre les voreres o obstruint carrils de circulació fos generalitzat».

Roses ha dut a terme una reordenació de l’espai que ha permès guanyar molts aparcaments. Això ha estat gràcies a un pla de millora de la circulació, i dies després de la seva execució s’ha fet una campanya informativa i de conscienciació als veïns. S’ha avisat a tots els conductors que infringien la nova senyalització. D’aquesta manera Roses aplicarà, també a l’espai de la Garriga, les ordenances «amb el mateix criteri que a la resta del municipi».

La primera fase de pedagogia s’aplica a totes les zones on s’ha dut a terme un pla de millora de la circulació.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li