La Policia Local de Llançà prepara un nou servei d’alerta

0
2048

La mesura consistirà en una aplicació per a telèfons mòbils a través de la qual els comerciants podran prémer un botó vermell virtual que no requerirà cap trucada telefònica


 

La Policia Local de Llançà posarà en marxa aquest mes de febrer un nou servei d’alerta d’emergències destinat bàsicament a les empreses i els comerços de la població que tinguin un local comercial. El servei consistirà en una aplicació per a telèfons mòbils a través de la qual els comerciants podran prémer un botó vermell virtual que no requerirà cap trucada telefònica. Així, la Policia Local rebrà l’alerta d’una manera més ràpida, simple i eficaç.

El dilluns de la setmana passada el sotsinspector en cap del cos municipal, Jaume Simon, va presentar el servei a l’Associació de Comerciants de Llançà. I tal com els va explicar, l’aplicació servirà només per atendre avisos de comerciants als seus establiments, mai a la via pública ni en altres locals que no siguin els especificats en el formulari d’alta del servei. En aquest sentit, es farà una especial incidència als robatoris amb violència i intimidació, i a les situacions de greu alteració d’ordre públic o d’emergències mèdiques.

Els avisos s’atendran igual que una trucada d’emergència. Els agents provaran de contactar telefònicament amb els comerciants i, si hi ha disponibilitat, els enviaran una patrulla.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li