La Policia Local de la Jonquera ja pot accedir a dades de tots els vehicles de la Unió Europea

0
542

El programa recull informacions sobre qualsevol vehicle registrat a qualsevol país de la Unió Europea, com la titularitat de la persona propietària, la vigència del permís de circulació o si el vehicle ha estat sostret, entre d’altres


A partir d’aquest mes d’abril, la Policia Local de La Jonquera ja pot accedir a totes les dades recollides al sistema informàtic EUCARIS, impulsat pel Ministeri de l’Interior del Govern espanyol. Concretament, el programa recull informacions sobre qualsevol vehicle registrat a qualsevol país de la Unió Europea, com la titularitat de la persona propietària, la vigència del permís de circulació o si el vehicle ha estat sostret, entre d’altres. Unes dades molt importants per a un cos policial com el de la Jonquera, per on cada dia circulen milers de persones estrangeres.

El regidor de Seguretat Ciutadana de la Jonquera, Rafael Medinilla, afirma: «Mitjançant aquesta nova eina, els agents locals veuran la seva feina agilitzada i seran molt més ràpids i eficients, ja que s’escurçaran en gran manera els tràmits per consultar informacions sobre vehicles estrangers».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li