La Policia Local de Castelló estrena un nou radar mòbil

0
532

Durant l’estiu es faran controls aleatoris i a partir del setembre es fixaran en les vies més problemàtiques


L’Ajuntament de Castelló d’Empúries va posar en marxa divendres un radar mòbil per reduir les infraccions de velocitat que es produeixen al municipi. I és que amb la incorporació de l’aparell la Policia Local podrà reforçar la vigilància en alguns punts problemàtics de la vila comtal i, sobretot, de la marina d’Empuriabrava, on s’ha detectat que sovint es cometen infraccions. Ara es podran sancionar aquells vehicles que superin els límits de velocitat.
Durant la presentació del radar, l’alcalde, Salvi Güell, va recordar que «els carrers d’Empuriabrava són amples i llargs i la gent tendeix a córrer», i va avançar que «aquesta és una nova mesura que es posa en marxa, però a més estem treballant en la licitació d’un radar fix que també ajudarà al control de la velocitat».

Per la seva banda, el cap de la Policia Local de Castelló d’Empúries, Youssef Garj, va comunicar que «s’iniciaran aquests dispositius de forma més aleatòria ara a l’estiu però, a partir de setembre, que es comença a estabilitzar més la població, es farà amb una periodicitat ja establerta i en les vies que suposin major problemàtica». A més, Garj també va explicar que aquest dispositiu «es complementarà amb altres mesures de seguretat tant viària com de seguretat ciutadana» per intentar reduir les infraccions de velocitat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li