La policia comissa 250 quilos de material en una operació contra la venda il·legal a Roses

0
968

Un dispositiu contra la venda il·legal, fet conjuntament per Mossos d’Esquadra, Policia Local i Guàrdia Civil, ha permet comissar 250 quilos de material als venedors il·legals que operen a Roses en una sola nit. Un total de 45 agents van ser els que van formar l’operatiu que es va fer el passat divendres a la nit. Els articles requisats són, principalment, falsificació de peces de roba i complements. Aquest material se suma als 350 quilos requisats pels agents municipals des de principis del mes de juny, des que es va intensificar el dispositiu de detecció i control d’aquestes pràctiques, esteses sobretot al passeig marítim.

Amb la intenció d’eradicar la venda ambulant de Roses, la policia local del municipi ha intensificat des de principis del mes de juny les mesures de detecció i enretirada de material a aquests venedors, que operen principalment al passeig marítim.

Entre aquests reforços, es troben la creació d’un dispositiu permanent de vigilància que patrulla totes les tardes i nits pel passeig marítim de la població, patrullades a peu pels carrers comercials del nucli del municipi o el servei específic destinat als mercats setmanals del diumenge, on també s’han detectat venedors que operen sense les autoritzacions i permisos pertinents.

En el moment de les diferents intervencions, els agents procedeixen a retirar el material que es troba a la venda i aixequen la corresponent acta per activitat il·legal. La majoria dels objectes interceptats fins al moment corresponen a articles de roba i complements, com ara samarretes, polos, bosses de mà, carteres, cinturons, sabates, ulleres i rellotges, la majoria d’ells falsificacions de marques conegudes.

Aquest material restarà dipositat en un magatzem policial fins a la finalització dels procediments administratius preceptius i dels terminis legalment establerts, moment en què es procedirà a la seva destrucció. Estan previstes més actuacions similars al llarg de l’estiu.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li