La plaça de l’Escorxador, en obres durant almenys 3 mesos

0
2013

Els treballs no han de suposar cap canvi de circulaciĂł, excepte en moments puntuals


 

A partir del 3 de setembre començaran les obres de reurbanitzaciĂł de la plaça de l’Escorxador, que tenen un perĂ­ode d’execuciĂł previst de 12 setmanes. Divendres passat al vespre, el cap de Serveis Urbans de l’Ajuntament de Figueres, Jordi Cabot, va informar els veĂŻns del projecte. A la reuniĂł celebrada a la sala de plens hi van assistir unes 40 persones.

Pel que fa a la mobilitat, els treballs no han de suposar cap canvi de circulaciĂł, excepte en moments puntuals. SerĂ  quan es facin actuacions a les cruĂŻlles amb els carrers Fossos, Eres d’en Vila i Pella i Forgas. La zona blava es mantindrĂ  al carrer Pella i Forgas i a la plaça de la Palmera. En canvi, es retira aquest estacionament regulat a l’interior de la plaça de l’Escorxador i als aparcaments exteriors de la plaça davant de l’escola Josep Pallach. Aquests darrers es convertiran en aparcaments per a minusvĂ lids i de cĂ rrega i descarrega. L’empresa adjudicatĂ ria Ă©s la mateixa que estĂ  executant les obres als carrers de la Jonquera i Peralada.

PARTIT POPULAR. La portaveu del PP, M. Ă€ngels Olmedo, ha lamentat que «no s’hagi informat polĂ­ticament a l’oposiciĂł ni de la reuniĂł, ni del projecte, ni de l’inici de les obres, ni de la seva durada». Afegeix que «ens trobarem passada l’AcĂşstica amb tot en marxa i sense mĂ­nima argumentació». El PP tambĂ© critica que es perdin 35 places d’aparcament i destaca que «aquesta zona s’ha vist molt afectada per les obres a la plaça Tarradellas, que fa temps que estan aturades, i fan que hi hagi molt poc moviment al seu entorn».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li