La pastisseria Juhé de L’Escala guanya el concurs del Millor Xuixo del Món

0
678

El xuixo guanyador s’ha imposat a una trentena de pastisseries de tot Catalunya que s’han inscrit en el concurs, que ha celebrat la tercera edició dins el programa del Fòrum Gastronòmic de Girona


Al carrer Santa Màxima 1 de L’Escala s’hi troba des del 2007 la pastisseria Juhé. L’establiment, liderat pel pastisser Agustí Gardella, és des d’aquest diumenge el guanyador del concurs El Millor Xuixo del Món. El xuixo guanyador s’ha imposat a una trentena de pastisseries de tot Catalunya que s’han inscrit en el concurs, que ha celebrat la tercera edició dins el programa del Fòrum Gastronòmic Girona.

El jurat l’ha destacat en tots els punts que es valoraven: qualitat de la crema, aspecte interior (massa, esponjament, fullat, cocció), qualitat del fregit i sabor (equilibri de crema i fregit). Han format part del jurat, entre altres, els pastissers Julià Castelló i Natalya Prokopenko; Fernando Toda (Dulcypas), i els periodistes gastronòmics Josep Sucarrats i Yaiza Saiz. Per a Gardella, el secret dels seus xuixos és la qualitat dels ingredients, especialment la crema, elaborada amb ous i llet frescos.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li