La parròquia de Sant Pere demana que li sigui concedida la Medalla d’Honor d’Or

0
1040

La proposta va acompanyada d’una llista de diferents personalitats rellevants de la vida social i cultural de la ciutat, formada per una setantena de persones, entre les que figuren exalcaldes, músics, escriptors, polítics i historiadors, entre altres, que donen suport a aquesta iniciativa


Coincidint amb l’any de celebració del seu mil·lenari, la parròquia de Sant Pere de Figueres ha presentat a l’Ajuntament de la ciutat una sol·licitud per tal que li sigui concedida la Medalla d’Honor d’Or de la ciutat. La parròquia ha impulsat iniciatives en els àmbits social, religiós, cultural, artístic, educatiu i sanitari, entre altres.

La proposta va acompanyada d’una llista de diferents personalitats rellevants de la vida social i cultural de la ciutat, formada per una setantena de persones, entre les que figuren exalcaldes, músics, escriptors, polítics i historiadors, entre altres, que donen suport a aquesta iniciativa.

Actualment només s’ha concedit aquesta distinció honorifica al pintor Salvador Dalí, a l’hospital de Figueres amb ocasió del seu 700 aniversari, i al rei emèrit Joan Carles I, aquesta darrera retirada recentment.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li