La novena edició de la Trobada d’Esquiadors a La Molina bat el rècord de participants

0
1510

Al voltant de 240 hostalers de les comarques gironines van participar el passat 22 de gener en l’esdeveniment impulsat per l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya amb la col·laboració de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona


 

La Trobada d’Esquiadors a La Molina d’enguany ha vingut acompanyada de rècord. Així es va comprovar el passat dilluns, 22 de gener, quan l’esdeveniment, impulsat per l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya amb la col·laboració de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, va congregar al voltant de 240 hostalers de la demarcació.

Amb aquestes xifres, la trobada, que aquest 2018 ha celebrat la novena edició, confirma el seu creixement com a esdeveniment anual de l’estació d’esquí gironina, una progressió que ha estat possible, en gran mesura, gràcies a la col·laboració de Ferrocarrils de la Generalitat, que ofereix una jornada d’esquí amb forfets gratuïts a tots els associats de les onze associacions que formen la Federació.

Per justificar aquest apogeu de l’esdeveniment només cal fer un cop d’ull als números. L’any passat, la trobada va acollir uns 140 hostalers, xifra que ja va ser considerada tot un èxit, però que queda sensiblement lluny del col·lectiu que ha visitat La Molina fa només uns dies.

LA JORNADA. Com ja és habitual, la trobada es va iniciar amb un esmorzar a l’Autoservei Molina organitzat per l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alp, l’Ajuntament de Puigcerdà i les empreses Artesanies Carlit, Celler Eccociwine, Coca-Cola i Massegur. A l’acte hi van assistir diverses autoritats de diferents sectors, com ara l’alcalde d’Alp, Ramon Moliner; l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira; el president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó; el director de Ferrocarrils, Albert Solà; el director de l’estació d’esquí de La Molina, Toni Sanmartí; el president de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, Antoni Escudero; la presidenta i la vicepresidenta de l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya, Nativitat Bover i Isabel Castro; el president del Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar, Enric Dotras, i la presidenta de la Unió d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, Bàrbara Hallé.


Abans del repartiment dels forfets, Antoni Escudero i Enric Ticó van procedir a la signatura oficial de l’acord de col·laboració entre la Federació d’Hostaleria i Ferrocarrils de la Generalitat.
En la seva intervenció, Antoni Escudero va felicitar a l’estació d’esquí La Molina pel seu 75è aniversari, així com a l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya pels seus 25 anys de trajectòria. D’altra banda, el president de la Federació d’Hostaleria gironina també va agrair a Ferrocarrils de Catalunya el fet d’haver confeccionat un conveni amb l’oferta de 2 x 1 en la compra de forfets a les estacions de La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé, una proposta dirigida a tots els associats.

Per la seva banda, Enric Ticó va expressar la seva satisfacció pel rècord d’assistència en la trobada, per la qual cosa va felicitar l’organització per haver arribat a aquesta xifra. Instants després, Ticó també es va congratular del conveni signat entre les dues institucions.

El torn dels parlaments es va cloure amb les paraules dels alcaldes Ramon Moliner i Albert Piñeira, que van descriure la trobada com «una acció positiva de treball en comú entre els sectors públic i privat». D’altra banda, els dos batlles gironins també van ressaltar que l’esdeveniment és una bona eina de promoció per a les estacions d’esquí i per a la comarca de la Cerdanya en general.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li