La nova i variada cartellera del Teatre de Roses té espectacles per a tots els públics

0
1558

Fins al desembre l’escenari acollirà obres procedents de Madrid i Barcelona, produccions gironines i teatre infantil


Èric Ibáñez, regidor de Cultura de Roses, va presentar dijous la nova temporada de tardor del Teatre de Roses. Una programació variada que inclou talent portat dels escenaris de Madrid i Barcelona, representacions de produccions gironines, teatre infantil, música, audiovisual i poesia.

El tret de sortida serà el 29 de setembre amb la representació teatral «Guyi-Guyi», a càrrec de la companyia Periferia Teatro. És una de les tres obres dirigides als més menuts que inclou la cartellera. La següent representació serà «Animals de companyia», una comèdia realista basada en la falsa amistat, interpretada pel Grup Teatre de Roses (GTR). La companyia inicia una nova etapa sota la direcció de Jaume Sastre després d’un relleu generacional. Precisament serà el GTR l’encarregat de tancar el cicle, amb la representació dels tradicionals «Pastorets» el 29 de desembre.

PLATS FORTS. Sens dubte, un dels caps de cartell de la programació és «Cinco Horas con Mario», interpretada per Lola Herrera i que aproparà el públic a les preocupacions econòmiques, polítiques, sexuals i morals imperants a la societat espanyola dels 50. L’actor barceloní Roger Coma trepitjarà l’escenari el 23 de novembre interpretant la comèdia «Lapònia».

ENTRADES. El Teatre aposta per aplicar una política de preus populars, per recompensar l’assistència del públic. Es poden adquirir a les taquilles una hora abans de l’inici de l’espectacle, dijous i divendres de 12 a 14 h, o a través de la pàgina rosesescultura.cat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li