La Nau Oliva entregarà l’import de la cloenda a una ONG

0
1094

L’espai d’arts escèniques de Figueres, donarà el 100% de la recaptació de l’espectacle final del casal artístic d’estiu a l’ONG Open Arms


 

L’any passat la direcció de La Nau Oliva va engegar un projecte solidari donant el 100% de la recaptació de les entrades de l’espectacle de cloenda del casal artístic d’estiu a organitzacions no governamentals sense ànim de lucre. Però les limitacions imposades per les restriccions sanitàries no varen permetre la celebració de l’actuació. Aquest any, esperant que tot es pugui desenvolupar amb normalitat, es destinarà novament la totalitat de la recaptació a l’ONG Open Arms.

El casal artístic de la Nau Oliva es porta a terme a la ciutat de Figueres durant el més de juliol, i està dedicat a les arts escèniques (dansa, música i teatre) i les arts plàstiques. Un dels punts forts és la realització de l’espectacle de cloenda del casal artístic, ja que tots els nens i nenes el preparen al llarg del més de juliol, participant en les diferents fases del procés de creació.

Open Arms és una organització no governamental i sense ànim de lucre, la seva principal missió és protegir amb la seva presència en la mar a aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Neix d’una empresa de socorrisme i salvament marítim amb dilatada experiència en les costes espanyoles. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li