La Mostra arriba a la seva 21a ediciĂł

0
645

L’activitat organitzada pel Centre Excursionista Empordanès se celebrarĂ  a diferents emplaçaments de la ciutat del 27 de gener al 5 de febrer


La Mostra Muntanya i Aventura organitzada pel Centre Excursionista Empordanès inicia aquesta setmana la seva 21a edició. En concret, l’activitat s’iniciarà el dijous, 27 de gener, i s’allargarà fins al pròxim 5 de febrer.

La primera proposta arribarà aquest dijous, amb l’inici de les tradicionals sessions audiovisuals, en aquest cas amb el film Panteras 99. El dissabte, dia 29, el cicle de films es completarà amb Salto i Fluvius.

Pel que fa a les conferències centrals d’enguany, la primera arribarà de la mà del periodista i viatger banyolí Sergi Unanue, que serà el protagonista d’una xerrada al Teatre Municipal El Jardí que tindrà lloc aquest divendres –21h–. Al mateix dia, però al matí –10.30h–, Unanue serà el responsable de la sessió amb els instituts de la ciutat, on explicarà la seva experiència creuant l’Himàlaia de banda a banda, completant així el Great Himalaya Trail.

L’altra gran protagonista serà l’alpinista aragonesa Cecilia Buil, que oferirà una xerrada a La Cate el 4 de febrer. A banda, hi haurà altres propostes com la presentació de l’Associació Roca Nua o l’estrena d’imatges històriques de la inauguració del Refugi de Bassegoda-Can Galan.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li