La millor Tapa de Roses, pels restaurants Rosa i La Cosa Nostra

0
639

En aquesta edició del 2021 hi han participat 60 locals de restauració i s’han comptabilitzat 2.661 votacions entre les urnes físiques i l’aplicació


La crep farcida de ceps i trufes negres del restaurant La Cosa Nostra ha estat la guanyadora com a Millor Tapa de Roses en la modalitat de vot popular, mentre que en la categoria de premi del jurat, ha estat proclamada Millor Tapa la tonyina cruixent picada i tallarines de carbassó amb espècies del restaurant Rosa. També s’ha realitzat el sorteig entre les 2.661 persones que van presentar els seu vots durant la celebració de la campanya, entre els passats 17 i 26 de setembre, i que permetran als 5 guanyadors gaudir de totes les tapes que serveixin els restauradors de la propera edició.

De totes les votacions rebudes, 1.619 ho van fer dipositant la seva butlleta en les urnes instal·lades en els locals participants, mentre que els 1.042 restants ho van fer a través de l’aplicació per a mòbils, novetat d’aquesta edició. Aquestes xifres auguren una ràpida recuperació del certamen gastronòmic, i es vol potenciar encara més recuperant les dates habituals per a l’edició del 2022, fixades del 25 de març al 3 d’abril.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li