La marea rosa, de rècord

0
1780

La quarta edició de la Cursa de la Dona Vila de Figueres, que se celebra aquest diumenge, ja supera les 5.000 inscrites


S’acosta el 10 de novembre, una jornada que més enllà de la seva connotació electoral també servirà, a Figueres, per botar a ritme de solidaritat. A partir de les 10 h d’aquest diumenge una nova marea rosa en la lluita contra el càncer de mama tornarà a omplir de colors les artèries de la ciutat, en el marc d’una Cursa de la Dona Vila de Figueres que enguany celebra la quarta edició.

Impulsada pel Grup Iris, l’activitat ha estipulat el seu límit de participants d’enguany en les 6.000 corredores i caminants, una xifra que suposaria un rècord participatiu que, de fet, ja s’ha assolit: a hores d’ara, més de 5.000 dones de totes les edats ja han formalitzat la seva inscripció. «Per nosaltres la quantitat de corredores no és un repte. El veritable repte és haver aconseguit 400 voluntaris que ens ajuden. Cada dia passen pel Casino Menestral –el nou punt de trobada d’aquest any, des d’on es lliuren les samarretes i els dorsals– un centenar de voluntaris, alguns repeteixen i altres són nous cada dia», detalla Lídia Albert, presidenta del Grup Iris.

PETITA MODIFICACIÓ. La coincidència amb la jornada electoral ha obligat a modificar lleugerament el recorregut. Així, la cursa tindrà el seu sonor tret de sortida a la font Lluminosa, a l’altura de la Farmàcia Soler, des d’on s’iniciarà una ruta solidària cap a la Rambla Nova i a la resta d’emplaçaments habituals. Com sempre, hi haurà diversos punts de trajecte que estaran amenitzats amb diverses actuacions artístiques. Enguany, un cop acabada la cursa, hi haurà una exhibició de BotGym a plaça Catalunya.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li