La marea rosa de Figueres, més global

0
1388

La Cursa de la Dona comptarĂ  amb entrenadores de la FundaciĂł Torremirona Esport i Salut i amb una camiseta molt especial


 

La Cursa de la Dona Vila de Figueres serà enguany, més que mai, la cursa de totes i tots. Així ho assenyalen des del Grup Iris, l’organitzador d’aquesta activitat, que per a aquesta edició ha fet augmentar la seva família solidària amb nous i fidels companys de viatge.

Un d’aquests és la Fundació Torremirona Esport i Salut. En aquest sentit, la cursa figuerenca comptarà a partir d’aquest any, i amb previsió d’allargar el vincle en un futur, amb dues trainers del gimnàs de la fundació, l’Anna Puigbert i la Judit Garriga, que guiaran els entrenaments gratuïts per preparar la prova. Aquestes sessions d’entrenament començaran aquest dissabte, 21 de setembre, a la Rambla Nova de Figueres (10h), i a cada jornada de preparació se sortejaran unes vambes esportives gentilesa de Valosport.

TIPOGRAFIA ESPECIAL. Una altra novetat d’aquesta quarta edició serà la tipografia que apareixerà a la samarreta de la cursa. A través d’una col·laboració amb la Fundació Itinerarium, que desenvolupa projectes que milloren la qualitat dels processos educatius i socials, la samarreta distintiva de la prova empordanesa lluirà la tipografia de l’Anna Vives, una jove que va néixer amb síndrome de Down i que l’any 2012 va crear una tipografia que ja s’ha exhibit en espais majúsculs com una butlleta del sorteig de l’ONCE, a les camisetes del FC Barcelona o a la moto del pilot de MotoGP Jorge Lorenzo.

Enguany, el lliurament de les samarretes es traslladarà a la seu del Casino Menestral. Els dies d’obertura per poder-la adquirir seran el 2, 6, 7 i 8 de novembre, de 10 a 20 h, i el dissabte dia 9, de 10 a 13 h.

A part d’això, la Cura de la Dona de Figueres també incorpora altres companys de viatge com ara Comerç Figueres, que impulsarà un concurs d’aparadors temàtic; la presència de tres food trucks, que acompanyaran l’ambient festiu amb les seves apostes gastronòmiques, o el gimnàs BotGym, que realitzarà una exhibició de circ i artística al final de la cursa, en el marc d’uns actes en què també hi haurà un ball de l’Escola Dance Me Figueres.

LA PRESENTACIÓ. L’edició d’aquest 2019 es presentarà el divendres 27 de setembre a la Sala Brossa Frègoli del Museu del Joguet de Figueres (18 h). Allà es donaran a conèixer més detalls de la prova, que es durà a terme el diumenge 10 de novembre i resseguirà, com sempre, un recorregut urbà de 5 quilòmetres que es podrà fer corrent o bé caminant. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li