La MaratĂł supera els 10 milions

0
750

En el moment del tancament, el marcador arribava als 10.305.819 euros, una xifra que creixerà més


 

La Marató de TV3 més atípica ha aconseguir superar els 10 MEUR recaptats en una nova jornada solidaria històrica. En el moment en què es va efectuar el tancament de la jornada el passat diumenge, el marcador reflectia un total de 10.305.819 euros. Aquesta xifra és superior a la registrada en l’edició del 2019, on en el moment del tancament s’havien aconseguit 9.404.256 euros.

Una bona part d’aquest èxit s’explica gràcies a la capacitat de les entitats per reinventar les activitats d’aquesta edició. A la comarca hi trobem bona part d’aquest ingeni.

NOVES PROPOSTES. Si bé en edicions anteriors una de les activitats estrella eren les trobades gastronòmiques de caire popular, en aquesta 29a edició han estat les paradetes. Una l’hem trobada a la plaça major de Borrassà aquest diumenge, on s’hi feia la venda de material ornamental de caire i estil nadalenc per guarnir els arbres amb la decoració pròpia d’aquests dies.

Des de fa unes setmanes, a Cistella hi ha muntat un punt de venda de mascaretes solidàries. Aquest cap de setmana encetaven «la recta final», tal i com ens explica la Pili, una de les paradistes organitzadores. És en punts com el de Cistella, on es pot veure de primera mà la gran col·laboració de veïns i veïnes: «som un poble molt petit, però tot i això, ens ha recolzat tothom, l’AMPA de l’escola, el futbol, els caçadors i, com no, la gent de Cistella». De moment aquest punt de venda ja porta recaptats 1.740 €.

EL CANVI. Un dels elements que s’ha pogut trobar a gran quantitat de comerços, restaurants, establiments i fins i tot museus, han estat les guardioles solidàries. Granet a granet, tot ha acabat sumant.

MARCADOR OBERT. Si bé és cert que la nit del tancament del 2019 no s’arribava als 10 milions d’euros, la xifra final va ser de 14.053.915 euros. Això és perquè les línies per fer donacions continuen habilitades fins el mes de març. Per fer-ho cal entrar a la pàgina www.cma.cat/tv3/marato. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li