La jornada SNY! reflexiona sobre els efectes de la Covid-19

0
832

Els ponents de la cinquena edició coincideixen en la necessitat d’empoderar els ciutadans


En directe i alhora en línia. Així s’ha celebrat la cinquena edició del Science Nedds You!, organitzada per l’ACDIC, l’Associació Catalana per a la Divulgació Científica (ACDIC), aquest passat dissabte a l’Auditori dels Caputxins de Figueres. Aquesta retransmissió en directe ha permès que es pogués seguir simultàniament des de l’Auditori Sixto Mir de Sant Carles de la Ràpita, i a través d’un streaming al Canal de YouTube de l’ACDIC.

L’edició d’enguany ha abordat els reptes de futur que planteja la pandèmia de la Covid-19 a diferents àmbits de la societat. Durant la jornada hi ha hagut ponències de científics de primera línia, com l’epidemiòleg Quique Bassat; el politòleg Richard Elelman; la directora assistencial de la FSE, Àngels Morales, i la directora de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, Maria Josep Rallo. Per acabar han fet una taula rodona interactuant amb el públic.

L’organització valora molt positivament l’experiència d’aquest any, ja que deixa «una peça audiovisual que és una molt bona eina per a les escoles i els docents».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li