La Jonquera congela totes les taxes i impostos per al 2022

0
663

El quart trimestre d’aquest 2021 també es bonificarà el 50% de la recollida d’escombraries als establiments locals


El ple de la Jonquera va aprovar dimecres les ordenances fiscals per al 2022. I amb la voluntat de «continuar donant suport a les famílies i empreses jonquerenques, i promoure una reactivació social, comercial i empresarial del municipi», per segon any consecutiu s’han congelat els impostos i taxes municipals.

Paral·lelament, també s’ha aprovat la reducció del 50% de la taxa de recollida d’escombraries per als establiments del municipi durant el quart trimestre d’aquest 2021. Durant els primers tres trimestres, el consistori ja ha aplicat aquesta mesura amb l’objectiu d’ajudar el teixit comercial i empresarial a pal·liar els greus efectes econòmics derivats de l’emergència sanitària. Hi poden optar allotjaments, establiments d’alimentació, restauració, perruqueries, estètiques i altres locals.

L’alcaldessa, Sònia Martínez, explica: «Els mesos d’estiu han anat força bé. El relaxament de les mesures de contenció de la pandèmia i la reobertura d’activitats han afavorit una certa dinamització de l’economia local, però encara ens queda un llarg camí per fer». En aquest sentit, les dues mesures se sumen a la possibilitat que ha ofert l’Ajuntament d’ampliar el 50% de les terrasses de bars i restaurants sense cap cost addicional.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li