La Jonquera aprova la reforma del parc proposada pel Consell d’Infants

0
1161

El recinte es dividirà en sis zones d’activitats diferenciades, cada una de les quals està pensada per a una franja d’edat


 

L’últim ple de la Jonquera va aprovar definitivament el projecte de reforma del parc d’en Lloveras, que és la zona d’esbarjo infantil més important del municipi. L’actuació, que vol donar resposta al procés de degradació que ha anat patint la zona, es basa en les propostes que van formular els alumnes de l’escola Josep Peñuelas del Río a través del Consell d’Infants municipal.

Entre altres idees, els menors van apostar per construir nous espais de lleure (com una pista esportiva), actualitzar els jocs infantils, renovar els accessos i paviments, i instal·lar-hi mobiliari urbà nou. I seguint aquesta línia, el nou parc es reorganitzarà en sis zones d’activitats diferents, agrupades per edats. Hi haurà una zona de jocs infantils per a infants d’entre 6 i 12 anys, una zona esportiva per a adolescents d’entre 13 i 20 anys, una zona wifi per a joves d’entre 18 i 25 anys, una zona de pícnic, una zona d’activitat per a persones grans (d’entre 60 i 80 anys), i una zona de pas amb espais d’estar. Les obres tindran un pressupost de 169.998,60 euros i, si no hi ha cap contratemps, la previsió és que es puguin enllestir en deu setmanes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li