La Guàrdia Urbana de Figueres deixarà de fer hores extres

0
2074

Els agents estan «farts dels incompliments» de l’Ajuntament i lamenten que no negocïi la incorporació d’efectius


 

La Guàrdia Urbana de Figueres no farà més hores extra a partir del dimecres 1 d’agost. Els agents estan «farts dels incompliments» per part de l’Ajuntament, i lamenten que no s’assegui a negociar la incorporació de nous efectius.

El delegat del sindicat SAP-PL de les comarques de Girona, Sergi Fernández, assegura que falten, almenys, 18 agents per donar resposta a la població de Figueres, que frega els 50.000 habitants. «Hem de pensar que cada agent fa una mitjana de 150 hores extres cada any», lamenta Fernández. A més, cal tenir en compte que en poc més d’un mes se celebra el Festival Acústica, que triplica el nombre de ciutadans durant quatre dies. En aquest sentit, el portaveu del SAP-PL recorda que aquest esdeveniment «no es pot cobrir» sense hores extraordinàries dels agents.

«Fa més de dos anys que estem patint aquesta situació, i ja no es pot sostenir més», ha reblat Fernández, que ha denunciat una «falta d’empatia total» per part del govern municipal. El portaveu ha recordat que porten més de 3 mesos assistint als plens, i lamenten que el consistori «no s’assegui a negociar». El sindicat xifra en 10.000 el nombre d’hores extra que el cos ha de fer cada any per poder donar resposta a les necessitats en matèria de seguretat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li