La Grossa deixa 450.000 euros a Figueres

0
823

L’Esclat de l’avinguda Països Catalans ha venut 15 bitllets del número 47.281, que va ser agraciat amb el tercer premi del sorteig que es va fer el dia 31


No ha estat la Grossa ni el segon premi, però sí una part del tercer. Un dels supermercats Esclat de Figueres ha atret la sort per primer cop i ha repartit 450.000 euros de la Grossa de Cap d’Any. Quinze bitllets del tercer premi, el 47.281, es van vendre a l’establiment de l’avinguda Països Catalans. El mateix dijous hi va haver sorpresa entre els responsables i també alegria continguda. No van destapar ampolles de cava, però sí que van penjar un cartell al vidre de la façana on anunciaven: «L’alegria de la Grossa ha caigut aquí».

Enmig del tràfec del supermercat —era Cap d’Any i la gent aprofitava per fer-hi les compres d’una revetlla atípica— el seu gerent, Ferran Tetilla, va assegurar que estan «molt contents i orgullosos» d’haver pogut repartir una part del premi i així ajudar clients i famílies de la ciutat. És el primer que dona aquest Esclat, que ven números del sorteig d’ençà de la primera edició, i l’ha compartit amb altres establiments de Tortosa i de Reus. Cada bitllet va ser premiat amb 30.000 euros.

«És una alegria haver repartit sort entre els nostres clients i tantes famílies», deia dijous Tetilla. Tot i així, pel supermercat no hi va aparèixer cap guanyador, i serà difícil saber qui són els afortunats. «Anem venent números de la Grossa i cada any se n’agafen més, perquè passa molta gent per aquest centre comercial», va explicar el gerent.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li