La Gran Cavallada de Peralada arriba a la 34a edició i es farà el pròxim diumenge

0
1838

La desfilada pel centre històric comença a dos quarts de dotze, i s’hi podran veure genets de totes les edats, a cavall o en carruatge guarnits amb les millors gales


 

El diumenge 17 de març, la vila acollirà la 34a edició de la tradicional Gran Cavallada de Peralada, que ja s’ha convertit en un clàssic del sector.

Com ja és de costum, l’acte atraurà diversos genets i grups de cavallistes de tot Catalunya i en especial els de l’Alt Empordà i la comarca de Girona. Aquesta activitat ja ha esdevingut també un clàssic dins del calendari de festes de tota la comarca.

La concentració es fa ben d’hora, a partir de les 10 del matí, a l’entrada del poble. La desfilada pel centre històric comença a dos quarts de dotze, i s’hi podran veure genets de totes les edats, a cavall o en carruatge guarnits amb les millors gales. A l’acte també hi participaran els representants del pubillatge local i la pubilla comarcal de l’Alt Empordà. Una hora més tard es farà una exhibició de doma lliure. La cavallada finalitzarà amb el dinar de germanor i el ball de cloenda amenitzat per Jordi Rubau.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li