La germana del Vaquilla, absolta de tràfic de drogues

0
1330

La sentència exposa que la principal prova que hi havia eren les escoltes telefòniques i l’escorcoll a una casa de Garriguella però subratlla que no hi havia «els mínims indicis delictius» 


 

L’Audiència de Girona ha absolt la germana del cèlebre delinqüent el Vaquilla, que s’enfrontava a 4 anys i mig de presó acusada de traficar amb drogues. La processada es va asseure al banc dels acusats juntament amb quatre suposats narcotraficants més. L’Audiència sí que condemna, en canvi, una de les acusades, a qui la policia estatal va enxampar el setembre del 2009 amb un farcell de cocaïna valorada en 18.849 euros. Li imposen 1 any i 10 mesos de presó per un delicte contra la salut pública perquè li apliquen una atenuant molt qualificada de dilacions indegudes i una altra de drogoaddicció. A la resta de processats, però, els absolen.

La sentència exposa que la principal prova que hi havia eren les escoltes telefòniques i l’escorcoll a una casa de Garriguella però subratlla que no hi havia «els mínims indicis delictius» per intervenir els telèfons de la germana del Vaquilla.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li